Kontakta fotografen
Gratis guide till blivande brudpar

60+ underbara ställen att arrangera bröllop, i Skåne – Bröllopstankar

Kära bröllopstankar…

Jag fick en idé. Ett litet frö som växer så det knakar. Resultatet förgrenar sig och knoppar ut…

Jag brinner för bröllopsfotografering. Jag tycker det är enormt kul. Så kul faktiskt så att jag gärna hjälper brudpar med allt möjligt.

Det är inte ovanligt att jag – under våra personliga möten – blommar ut och sprutar ur mig idéer till stundande bröllop, ibland(oftast) lite till brudparets förvåning. För det är ju inte det man förväntar sig av en bröllopsfotograf – att hen ska göra mer än sin plikt, eller?

Men.. det är så förbaskat kul, att få vara med och planera. Komma med idéer som inte brudparet har haft en tanke på och se förtjusningen i deras ögon när man kläcker sin idé.

Hur som helst

För att nå ut, och kunna hjälpa så många brudpar som möjligt skapade jag ”Bröllopstankar”. Bröllopstankar är ett personligt nyhetsbrev som går ut till prenumeranter innehållande tips, erbjudanden, inspiration, information. Kort och gott saker som är tänkt skall underlätta för blivande brudpar i deras planering.

Du kan registrera dig, här och nu!

Som en liten introduktion har jag samlat ihop information om fler än 60 platser i Skåne.
Det är en PDF-guide som du får helt gratis när du registrerar dig för ”Bröllopstankar”.

Registrera dig nedan så får du PDF-guiden direkt via mail.

Jag ser fram emot att få skapa en fin relation med er via ”Bröllopstankar”. Hoppas att ni känner det samma. <3

 

 

Bli VIP hos fotografen?

Värdefulla tips och erbjudanden direkt i inkorgen, exklusivt för er som är VIP! Som tack ger jag dig en värdekod värd 500:- som du kan handla för i min shop.

Jag skickar inga spam. Säg upp när du vill. Powered by ConvertKit
No Comments

Post A Comment