Kontakta fotografen
Leverans

Vad ingår egentligen i mina bröllopspaket?

En vanlig fråga är vad det är som ingår i mina bröllopspaket.

Följande ingår alltid i samtliga paket:

 • Fotografens tid
 • USB
  • Högupplösta bilder
  • Lågupplösta bilder
  • Bildspel
 • Avancerad bildbehandling av högupplösta bilder(ev. retusch vid behov)
 • Förstoringar
 • Planeringsmöte
 • Bildsida online (90 dagar)
 • Milersättning inom Skåne, Blekinge


I heldagspaketet ingår även:

 • Engagement session


Fortsätt att läsa för detaljer.

Fotografens tid

Precis som det låter så är detta detta den tid jag jobbar. Om jag är med under hela dagen så kommer vi överens om ett klockslag då jag lämnar festen(Vanligtvis ca 4 timmar från det att festen startar).

USB

Alla digitala filer levereras på ett USB-minne.

Högupplösta bilder

Högupplösta och behandlade bilder(Antal varierar beroende på vilket paket ni väljer).  – Ja, ni kan själva välja att skriva ut dessa hos ert labb, men jag rekommenderar att ni beställa genom mig då jag ständigt kalibrerar skärm, och ser till att labbet får den färgprofil de vill ha. Allt för att det slutgiltiga resultatet skall stämma överens med hur bilden upplevs på skärmen. Jag garanterar högsta kvalité på mina fine art printar.

Högupplösta bilder är inte samma sak som rå-filer. Rå-filer(RAW) ingår ej.

Lågupplösta bilder

Små bilder anpassade för visning på dator samt publicering online på Facebook etc.

Bildspel

Ett bildspel är ett effektfullt sätt att titta på bilderna från er bröllopsdag, kanske tillsammans med släkt och vänner.

Avancerad bildbehandling(retusch)

Alla bilder som kommer från mig bildbehandlas alltid på något sätt. De bilder som ni väljer som högupplösta kommer att bildbehandlas mer detaljerat och retuscheras vid behov.

Förstoringar

Det ingår ett antal förstoringar i 30×40 cm. Bilderna printas på lyxigt fine art-papper. Känslan när man håller i dessa printar är kvalité rakt igenom.

Möte

På mötet går vi igenom mitt avtal. Ni skriver sedan under avtalet för att bekräfta att ni sett och förstått det som står. En underskrift är också en bekräftelse på beställning.

Bildsida online (aktiv 90 dagar)

En tid efter bröllopet när urval samt grundläggande bildbehandling är gjord så kommer ni att få en länk till er bildsida via mail. När ni är inloggade på er bildsida kommer ni att kunna beställa förstoringar, välja ut era favoriter, dela bilder på sociala medier. Om ni vet med er att ni har släkt och vänner som kommer att vilja beställa förstoringar så kan ni skicka över deras mail-adresser till mig så ser jag till att även dem får en länk.

Fria resor

Ni betalar ingen reseersättning inom Skåne och Blekinge.

Engagement Session (endast i heldagspaketet)

En engagement session eller parfotografering som det också kallas är helt enkelt en porträttfotografering med er två på en plats som ni väljer. Kanske den plats där ni först träffades?

Lämpligtvis sker denna fotografering i samband med mötet.

 

GRATIS PDF-guide till brudpar!

"60+ underbara ställen att arrangera bröllop i Skåne"

Innehåller kontaktinfo till över 60 st arrangörer i Skåne. Ladda ner helt gratis. Jag har gjort jobbet åt er! Dessutom blir du prenumerant på "Bröllopstankar". Ett koncept som har växt fram för att ni skall få den info ni behöver. Allt för att underlätta er planering innan bröllopet.

Bekräfta nedladdning/prenumeration i mailet du får Powered by ConvertKit
No Comments

Post A Comment