Kontakta fotografen
Peak Design Capture Clip

En liten gadget som alla fotografer borde ha (Gåva på köpet)

Året var 2010 och Peter Dering var ute på en 3 månaders semesterresa. Under denna resa blev han varse – att bära en kamera kan vara tungt och mödosamt.

Väl tillbaka i San Francisco slutade han på sitt jobb och började designa en produkt som faktiskt har förändrat mitt sätt att jobba som fotograf.

Fortsätt läsa så ska jag berätta var du kan beställa din Capture Clip idag.

Capture Clip på höften

Den enklaste idén är ofta den mest häpnadsväckande

Idén är superenkel. En grej monterad på kameran och en i bältet, och det känns faktiskt förvånansvärt bekvämt att bära runt på kameran monterad på höften.

Jag testade initialt produkten under invigningen av MaxIV labbet i Lund. Den gjorde mitt jobb där mycket lättare då jag var i stort behov av att snabbt kunna skifta mellan kamerorna.

Det går enkelt att sätta fast kameran och lika enkelt att ta loss den igen när du behöver den.

På din Capture Clip finns en liten röd knapp. Du når den lätt med lillfingret samtidigt som du håller i kameran. Tryck på den så glider kameran ut. När du skall sätta fast kameran igen så trycker du bara in den tills du hör ett klick.

Kan jag lita på att inte kameran lossnar och faller till marken?

När kameran glider in i sin skåra så hörs ett klick. När klicket hörs så är kameran säker. Jag är tryggare med att den hänger där än att den hänger och dinglar över axeln, då den vid flera tillfällen har slagit i väggar och golv.

Vikten är inget problem. Jag har haft min Canon EOS 5d mark ll med batterigrepp och en Canon EOS Canon 70-200 L f2.8 IS USM hängande. Tyngre än så blir det knappt.

Livstids garanti

Alla produkter från Peak Design har livstids garanti. Deras mål är att tillverka de bästa produkterna med absolut högsta kvalité. Att erbjuda livstids garanti bevisar att de är ganska säkra på att produkterna håller.
Om din produkt mot all förmodan skulle gå sönder så skickar du in den, varpå de lagar eller byter ut produkten till en ny.

Var kan jag beställa min Capture Clip?

Peak Design har en egen webbshop där du kan beställa alla deras produkter.

==> Beställ via Peak Design direkt så får du en gåva på köpet

Är du fortfarande inte lika övertygad som jag? Kolla videon

Andra produkter från Peak Design

Sagan om Peak Design slutar inte här. De har fortsatt att utveckla innovativa produkter i världsklass.
Jag har inte plats att skriva om dem alla i detta inlägg men kommentera gärna nedan ang. vilken produkt du vill att jag skriver om.

Everyday Bags

“AWARD-WINNING BAGS FOR PHOTOGRAPHERS, CREATIVES, URBANITES AND EVERYONE IN-BETWEEN.”

Camera Straps

“QUICK-CONNECTING, VERSATILE, AND DAMN GOOD LOOKING.”

…och mer.

==> Kolla in hos Peak Design på webben.

Capture Clip monterad på ryggsäck

Bli VIP hos fotografen?

Värdefulla tips och erbjudanden direkt i inkorgen, exklusivt för er som är VIP! Som tack ger jag dig en värdekod värd 500:- som du kan handla för i min shop.

Jag skickar inga spam. Säg upp när du vill. Powered by ConvertKit
No Comments

Post A Comment