Kontakta fotografen

Träne – Världens minsta by

Med sina 119 invånare och till en storlek av 19 hektar, torde Träne vara världens minsta by. Åtminstone känns det så i en by där ingen visar sig offentligt om de inte måste. De halvt kollapsade husen står på rad och färgen har runnit av dem som livsgnistan hos de som tros bo i dem.

Hur som helst så kan man inte förneka att lugnet och doften av natur/koskit ger ett behag som man inte får i staden. Just lukten av koskit är jag i och för sig ganska van vid eftersom jag kommer från Falköping(Sveriges kotätaste kommun).

Tränehemmet är ett gammalt äldreboende som är renoverat och ombyggt till lägenheter.

Tränehemmet

Det finns något vackert i varje årstid här i Träne och skogarna runt omkring. Jag berättade tidigare om ”Rallyvägen”, men i närheten finns många andra fina vyer.Bli VIP hos fotografen?

Värdefulla tips och erbjudanden direkt i inkorgen, exklusivt för er som är VIP! Som tack ger jag dig en värdekod värd 500:- som du kan handla för i min shop.

Jag skickar inga spam. Säg upp när du vill. Powered by ConvertKit
No Comments

Post A Comment