Kontakta fotografen
jag

Fotograf i Kristianstad, med hela Skåne som arbetsfält

Jag har sedan 2006 hjälpt privatpersoner och företag att skapa bilder utifrån kundens önskemål, utan att för den sakens skull ta bort min prägel på bilderna. Det är viktigt för mig att prägla bilden, det är det som gör mina bilder unika. Jag har fotograferat bröllop både i Sverige och utomlands, gjort reklamuppdrag för stora och små företag och reklambyråer.

2012 flyttade jag till Kristianstad. Av familjeskäl fick jag ett uppehåll som fotograf, och en möjlighet att fundera på vad det är jag brinner för och vilken väg jag vill ta. Jag fick helt enkelt på nytt skapa den ”fotograf” jag vill vara.

 

Fotograf Skåne

 

I skrivandets stund håller jag som mest på att etablera mig i Skåne. Jag brinner för att skapa något stort utifrån den minsta av idéer. Att leverera bilder som inte bara är fantastiskt snygga, men också spännande och nytänkande. Jag har ingen fast studio. Jag kör enbart on-location, vilket innebär att jag kommer ut till er med utrustning som krävs för uppdraget. Jag har mobil utrustning som klarar de flesta situationer.

Jag tar inte bara snygga bilder. Jag är social också!

Sociala medier är en utmärkt kanal för att nå ut till nya och gamla kunder. Detta faktum utnyttjar jag ju så klart. Facebook har kommit att bli den kanal där jag uppdaterar nyheter i första hand. Följ mig på Facebook för att ta del av unika erbjudanden och nyheter.

Bli VIP hos fotografen?

Värdefulla tips och erbjudanden direkt i inkorgen, exklusivt för er som är VIP! Som tack ger jag dig en värdekod värd 500:- som du kan handla för i min shop.

Jag skickar inga spam. Säg upp när du vill. Powered by ConvertKit